Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

"Milá slova, která potěší...Děkuji všem!

Vaše Lucka :)

lur_1434e-2.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Svatba L+M Statek U Nás <3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lucka a Michal Hájkovi - Císařská louka - Greenery

24. 10. 2017 11:00

Luci,
od první chvíle, kdy jsem viděla Tvou práci, jsem věděla, že až se budu vdávat já chci jedině Tebe!
Svatební termín jsme vybírali, dle Tvého volna, protože svatbu bez tebe bych si nedokázala představit.
Jsme strašně rádi, že jsi byla součástí našeho dne, který si nafotila perfektně.
Tvůj přístup je naprosto perfektní, oba nesnášíme focení, ale s tebou to byla zábava a cítili jsme se dobře.
Oceňuji i zdobení prostoru eukalyptem. ;)

Moc děkujeme za všechno jak za tvoje fotografie, tak za úžasnou Svatební ženu, jste opravdu ženy na svém místě a ty dny, které mají být pro nás všechny nezapomenutelné, jsou takové především díky Vám!
Doufám, že se brzy setkáme při dalším focení. :)

Ještě jednou mockrát děkujeme. :) :*

Lucka a Michal

Maruška a Vašek Marešovi - Nejvíc užitá kávičková svatba <3

8. 9. 2017 21:17

Naše milovaná Lů,

nejde prostě slovy vyjádřit, jak strašně moc jsme za tebe rádi! <3 Ani sekundu nelitujeme toho, že jsme si vybrali právě tebe za naší svatební fotografku <3 jsi nejlepší fotografka a koordinátorka v jednom! :) Je neskutečně vidět jak svou prací žiješ :) Jakmile jsi dorazila na přípravy do penzionu, tak jsme se s Vášou hrozně uklidnili, že už jsi s námi :) věděli jsme, že všechno dopadne skvěle! :) a taky že dopadlo :) už v parku, i když pršelo opravdu dost, si všichni skupinky užívali a nuda při focení opravdu nebyla :D Všichni naši hosté si tě pořád chválili a říkali, jak jsi skvělá! <3

Věř mi Luci, že Vášu focení moc nebaví, ale když nás fotíš ty, tak je to jiná! :) jsi naprostá profesionálka! Tvoje fotky jsou bezkonkurenční <3 Už teď s Vaškem přemýšlíme, co si na tebe zase vymyslíme za focení, aby jsme se spolu zase všichni viděli <3 :) Stala jsi se nejen naši fotografkou, ale i přítelkyní <3 a taky tetou na hlídání naší Anry :D :*

Luci, vážně moc děkujeme :* a uvidíme se brzy :*

Maruška a Vašek Marešovi a Anraa <3

Péťa a Vítek Paulíčkovi - Svatba na Klokočově

8. 9. 2017 15:05

Lucku jsme si vybrali jako naši svatební fotografku na základně doporučení od mé kamarádky, která se s ní setkala na jedné svatbě a její práci velmi chválila. A nemohli jsme vybrat lépe ! Lucka je velmi přátelská a lidská a už od začátku veškeré komunikace po emailu, kdy reaguje téměř okamžitě a následné předsvatební schůzky, jsme byli nadšeni. Je vidět, že svou práci dělá s nadšením a že má spoustu zkušeností. Skupinové svatební fotografie, které bývají pro svatebčany nezáživnou nutností, jsme díky Lucčiným organizačním schopnostem nafotily velmi rychle a efektivně. Díky přátelskému přístupu se člověk cítí naprosto přirozeně a dokonce i přítel, kterého focení jako téměř každého chlapa nebaví, si to užil.

Lucka dělá svou práci opravdu profesionálně (od komunikace po výsledné fotografie) a její fotky jsou nádherné. Jsme moc rádi, že právě ona nám zdokumentovala náš velký den a máme tak krásnou vzpomínku. Moc děkujeme Luci ! :-)

Markét + David - Poděkování a ocenění

26. 7. 2017 9:15

Milá Lucko,
absolvovali jsme s tebou předsvatební a svatební focení a děkujeme, že jsi to byla právě ty, kdo zvěčnil naše společné chvíle.
Dokážeš vše skvěle a přirozeně zkoordinovat, jsi vstřícná, milá, přátelská, flexibilní – prostě profesionál :-). I naši hosté na svatbě si spolupráci s tebou chválili. Byla jsi nám velkou oporou a moc si ceníme tvých rad a pomoci, kterou jsi nám poskytovala. Ač nám při obou foceních počasí úplně nepřálo, dokázala jsi nás naladit a dala zapomenout na chlad či déšť – focení jsme si pokaždé užili a výsledek byl skvělý – krásné fotky, na nichž si dokázala zachytit emoce a okamžiky, na které s láskou vzpomínáme. První náhledy a fotografie jsme navíc dostali vždy do pár dnů, což nás velmi potěšilo.
Focení s tebou pro nás bylo zážitkem a rádi se na tebe v budoucnu obrátíme s prosbou o zdokumentování našich dalších životních okamžiků.
M + D

Maruška Steuerová a Vašek Mareš - Rande! <3

22. 7. 2017 14:00

Luci,

strašně moc ti s Vášou děkujeme za úžasné, krásné, dokonalé fotky z rande! :) Děkujeme také za tvoji trpělivost jak s námi, tak s naší puntíkovanou kráskou :D :) Už se moc těšíme na svatbu a hlavně na následné fotky od tebe, protože už teď víme, že to bude prostě pecka! Nemohli jsme si vybrat nikoho lepšího :* Moc děkujeme :)

Monika a David Houdovi <3 - Dokonalá svatba 1. 7. 2017 <3

3. 7. 2017 11:56

Naše úžasná a milá Lů <3

Strašně moc ti děkujeme za zvěčnění naše svatebního dne! Fotky, které si během chvíle poslala k náhledu jsme si hned zamilovali! Příbuzní spokojení s ukázkami.

Nejdůležitější pro nás je tvůj skvělý přístup a profesionalita!

Všechny naše nej okamžity zaznamenává tvůj foťák a já jsem za to moc ráda! Nedokážu si představit, že bys s náma nebyla!

Atmostféra během focení naprostá bomba! Počasí bomba! Prostě všechno nejlepší!

Lů, děkujeme a doufám, že se potkáme při dalším skvělém focení >3

Veronika a Honza - Svatba 23.6.2017

30. 6. 2017 20:59

Milá Lucko,
zatím jsme měli možnost podívat se na první várku svatebních fotek a můžeme rozhodně říct: "Skvělá práce!" Fotky mají styl, šmrnc a zároveň vtip. Děkujeme Ti za skvělé a přátelské jednání již při prvním kontaktu. Svým profesionálním přístupem a nápady při focení kouzlíš krásné a originální fotky.
Kdybychom práci s Tebou měli shrnout do několika slov, byla by to právě tato slova: profesionalita, lidskost, nápaditost, humor, originalita!
Děkujeme
V + H

Hanka a Petr Boučkovi - Svatba 24.6.2017

29. 6. 2017 15:05

Luci, chtěli bychom ti tímto poděkovat, za nádherné fotky z našeho svatebního dne. Stále se na první várku fotek díváme a je to prostě krása. Moc děkujeme a rozhodně tě rádi doporučujeme dále, protože od počátku je s tebou skvělá komunikace, na svatbě naprosto vše na jedničku a hlavně fotky perfektní ♥ Jste s Elou skvělý tým a my se už teď těšíme na další focení. Zvláště ti děkujeme za organizaci během svatby, vtípky a prostě pohodu, kterou jsi dokázala vytvořit i pro nás, dva lidi, kteří s foťákem nekámoší a nikdy žádné profi focení nezažili. Díky, že jsi tak skvělá! :-)

David + Lucinka Jůzovi - 5.5.2017 - Svatba 5.5.2015

30. 5. 2017 18:03

Luci chtěli bychom ti ještě moc moc poděkovat jak za nás , tak i od svatebčanů. Bylo to strašné krásné , i tvá úžasná koordinace lidí. Konečně můžu jako muž říct , tě i mně focení moc moc bavilo. Moc děkujeme, a Už teď se v budoucnu těšíme na další spolupráci. Za nás určitě všem jen a jen doporučuji :-) David a Lucinka

Monika & David - Předsvatební focení

9. 5. 2017 13:27

Luci,

absolvovali jsme s tebou již druhé focení a opět naprostá bomba. Včera nám přišly náhledy a my vůbec nevěděli, které z těch všech super fotek vybrat. Jak v roce 2012 (rande focení) tak i dnes (předsvatební focení) pořád stejně super, vlastně nejlepší, přístup co může být. David byl hrozně nervózní, ale focení si naprosto skvěle a uvolněně užil. Protože jsi prostě nejlepší a ve tvé přítomnosti ani tréma být nemůže.
Takže ještě jednou moc děkujeme a moc se těšíme za necelé dva měsíce na další focení, a to naše svatební. Bude to zase úžasné focení plné skvělých zážitků!

Za to vděčíme tobě - naše dvorní fotografko Lů ♥ !!

Monika & David

Iveta Č. - Nejlepší z nejlepších

27. 4. 2017 16:20

Největší spokojenost jaká může být :-) fotky jsou naprosto fantastické, všichni je chválí a já se na ně nemůžu vynadívat. Mám velkou radost, jak z profesionálně / kamarádského přístupu, který mi absolutně vyhovoval :) tak z nádherných fotek jaké Lucka nafotila !!! Moc děkuji a doufám, že to nebylo naše poslední focení, chci více tak krásných fotek :-) děkuji moc, Mr&Mrs Black

Jana - Vánoční focení

5. 12. 2016 20:08

Lucko, ráda bych Vám poděkovala za nádherné fotky. Samotné focení s Vámi je velkým zážitkem, jste prostě skvělá! O spolupráci s Vámi se skutečně nedá mluvit jinak než v superlativech, jsem nadšená! Největším důkazem toho je fakt, že jste zvládla zpracovat i našeho tatínka "netykavku".. :-D Ještě jednou moc děkujeme a budeme se těšit někdy příště. Jana

Aneta - Budoir poprvé

22. 11. 2016 0:20

Focení se slečnou Luckou nebylo mé první, mám už menší zkušenost i s jinými fotografy. Každopádně nevím jak vyjádřit celkový dojem ma focení, napadá mě snad jen slovo WAU!!! Zezačátku jsem byla strašně nervózní - budoir focení není až taková sranda. Ale Lucka z něj tu srandu uměla udělat. Nervozita ze mě opadla po pár "cvaknutích" a já chtěla, aby focení nikdy neskončilo :D Vše proběhlo vpořádku a já se nemohla dočkat výsledných fotek. Musím říct,že po obdržení náhledů, jsem si myslela,že už jsou všechny vyretušované. Byly tak nádherné i bez retuše!!! A dnes jsem obdržela finální verzi a musím říct,že mi spadla čelist. Všechny jsou úžasné a já musím jen říct: "Díky Lucko!!" Jste úžasná a milá fotografka, domluva s váma byla bezchybná, vždy jste hned odepsala a ani na okamžik jsem o Vás nepochybovala. Závěrem mé díky patří i paní vizážistce Eleně. Udělala ze mě "kost" :))) A tak by to mělo být u každého fotografa a vizážistky. Ještě jednou velké DÍKY a těším se na další shledání :) Aneta

Klárka - Těhu fotečky

21. 11. 2016 20:37

Milá Lucie,
strašně rádi bychom Vám poděkovali za krásné a velmi příjemné focení, na jehož konci jsou krásné fotky a milé vzpomínky. Jste profík každým coulem a těšíme se na další focení, je to radost :-)
K+P+P jr.

Gita Lo Bianco - Samá chvála! :)

25. 10. 2016 10:36

Luci,
ty naše úžasná, přátelská, milá, vstřícná a srdečná profesionálko! Strašně moc Ti děkujeme za úžasnou atmosféru při focení, přenádherné fotky zachycující VŠECHNO, za cenné rady v průběhu svatby, za obří pomoc, když bylo potřeba, za to, že nic nebylo problém a hlavně za to, že sis to s námi užila a že jsi taková, jaká jsi!
Ještě jednou MOC DĚKUJEME za vše a budeme se těšit v budoucnu! :) G&P

Lucka a Petr - Nejlepší fotografka

16. 10. 2016 19:21

Jestli se chcete při focení cítit příjemně doporučuji fotografku Lucku !
Lucka nás fotila jednou na rodinném focení ani se nám nechtělo odcházet (hlavně synovi) a fotky jsou více než nádherné.Na náš svatební den jsem nechtěla nikoho jiného -měli jsme štěstí Lucka měla termín volný.
Člověk se s ní cítí uvolněně .Pro krásnou fotku udělá cokliv :)
Její fotografie jsou krásně barevné ,zachytí emoce prostě nejlepší.
Myslím,že Lucka nás bude provázet ještě dlouho.
Moc Vám Luci,děkujeme lépe jsme vybrat nemohli!!

Veronika - Maximální spokojenost a vděčnost

13. 10. 2016 14:08

Strašně moc moc moc děkuju Lucce za nádherné fotky. Celou dobu se chovala úžasně přátelsky a naprosto profesionálně. Pomáhala organizovat celý den za což jsem velice vděčna. Děkuji a přeji spoustu fajn klientů a krásných fotek :-).

Inna - Nejlepší svatební fotografka!

12. 9. 2016 23:14

Super svatební fotografka, která dobře zná svojí práci. Lucka je nápaditá, zábavná, organizačně velmi zdatná s přátelským a osobním přístupem. Byli jsme více než spokojení! Fotky jsou úchvatné. Rozhodně doporučujeme!

Zuzka Bláhová - Lůca prostě nezklame

15. 8. 2016 20:40

Jeden z letních parných večerů se nám proměnil díky Lucince na nejkrásnější památku na naše 10 leté výročí svatby. Fotili jsme při západu slunce a fotky, které vznikly jsou prostě naprosto úžasné. Jako vždy bylo při focení spousta legrace. Fotili jsme s Luckou už potřetí a jen nás to utvrdilo v tom, že jinou fotografku už nechceme. Na podzim se chystáme na rodinné focení a příští rok si ráda nadělím k narozeninám bodoir focení. Co k tomu dodat? Ano , jsem na fotkách od Lucky závislá :-D
Máme Tě rádi Luci :*

Michaela Mirovská - Velké DĚKUJI patří opět Lucce

14. 7. 2016 20:05

Pokud chcete mít fotografie, které mají šťávu, které mají šmrnc, které o Vás budou opravdu vypovídat, které jsou jedinečné, které jsou jemné, které opravdu stojí za TO! oslovte Lucku.
Je to člověk na svém místě! Znám jí cca 10let a za tu dobu mě její fotografie neomrzely. Stále mě překvapuje, stále mě udivuje.
Umí Vám ale i skvěle poradit, vyjde Vám vstříc a dá se s ní na všem domluvit... a za to si jí velmi vážím.

Ještě jednou děkuji!
A už teď vymýšlím další důvod, proč se nechat nafotit :D


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »