Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

"Milá slova, která potěší...Děkuji všem!

Vaše Lucka :)

lur_1434e-2.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Svatba L+M Statek U Nás <3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lucka & Roman Moravčíkovi - Svatební focení

22. 5. 2016 20:54

Ahoj Luci,
Ráda bych ti více než poděkovala za den, který jsi s námi strávila a zachytila ho na svůj fotoaparát. Ve chvíli, kdy jsme začali plánovat svatbu, jsi byla moje první a jediná volba. Tvou práci jsem měla možnost vyzkoušet již při rodinném focení se sourozenci a na svatbě kamarádů, kde jsi byla skvělá a proto jsem chtěla, abys náš den zachytila právě ty. Nezklamala jsi nás a svou dobrou náladou, nadhledem a nadšením si nás dokázala nabudit k focení. To jak jsi dokázala zvládnout naše skupinkové focení, kameramana, který se ti pletl pod nohy a protivnou obsluhu je neuvěřitelné. Nejvíce mě pak nadchlo, když jsme obdrželi ochutnávku fotek a v ten okamžik nám bylo jasně, že jsme si nemohli vybrat lépe. Lásku, něžnost, radost i rozechvění, které jsou tak neuchopitelné jsi dokázala zachytit s takovou lehkostí, že jsme se okamžitě přenesli zpět do těchto pro nás významných okamžiků. Ve tvé osobě máme svého dvorního fotografa, kterého budeme vždy prosit o zdokumentování důležitých okamžiků.

Ivet Vejnarová - Pro Tebe

3. 5. 2016 22:43

Milá Lucko, moc rádi jsme Tě poznali při focení svatby naší Terezky a Břeti....jsi žena fotografka na svém místě, umíš zachytit atmosféru okamžiku, rozesmát ,mít chuť se nechat fotit, a hlavně fotíš srdcem a s láskou.........naše děti byly nadšené a stále vzpomínají že i ony byly v hlavní roli.........všem moc doporučuji a těším se, až si Tě objednáme na nějakou naší životní událost jako byla 30.4.2016 Terezky a Břeti:-)Ivet a spol.

Míša - Naše dvorní PANÍ FOOGRAFKA

14. 1. 2016 9:41

Lucku můžeme jen a jen doporučit. Za poslední necelé dva roky nás fotila už 6x (rande, svatba, těhu, newborn atd.!!! Spolupráce i výsledek jsou vždy super a její krásné výtvory nám zdobí celý byt ;-) Opravdu mohu jen a jen doporučit. Ostatně ukázka jejích fotek je toho živým důkazem ;-)

Martina - Boudoir focení :)

12. 1. 2016 12:10

S Luckou jsem fotila již víc krát a nedávno jsem se rozhodla udělat překvapení pro přítele na Vánoce a dohodla se s Luckou na focení ve studiu. Jsem z výsledku naprosto spokojena, atmosféra, péče, Lucka vždy ochotně pomůže a výsledek je pak naprosto geniální :)

MŮŽU VŠEM JEN A JEN DOPORUČIT!!!!!!!!

P.S.: Těším se na příští focení :)))) Děkuji

Lucka - Děkuji všem za vyjádření! :) a těším se na novou sezónu :)

10. 1. 2016 12:19

Denda - nejkrásnější svatba

21. 12. 2015 12:15

Lucka je zkrátka nejlepší:)
úplnou náhodou jsem zahlédla její tvorbu na fb a měla jsem jasno, pak jsme měli to štěstí, že měla Lucka na náš termín volno a už jsem se těšila na spolupráci, která byla báječná, Luci je prostě profesionálka, do toho, abyste byli spokojení dává všechnu svou energii a pokud jste trošku dřeva, co se focení týče, nemusíte mít vůbec strach, Luci umí kouzlit, takže fotky jsou nádherný.

Za nás moc doporučujeme.

Květulína - Naše svatba

16. 8. 2015 20:37

Po žádosti o ruku od mého nyní už manžela, jsem jako první začala řešit termín a fotografku. Z fotografů a fotografek, jejichž tvorbu aktivně sleduji na facebooku, byla pro mě Lucka jasná volba /tajně jsem si na ní myslela, ještě než jsem svého manžela vůbec znala :))) / Lucka je naprostá profesionálka, přestože jsem v hlavě měla spoooustu nápadů na focení, z celého toho dne a nervozity se mi všecky z hlavy zcela úplně vykouřili, což vůbec nevadilo, Lucka měla nápadů spoustu, první fotky jsou skvělé a každý, kdo je viděl je nadšený a slyšíme na ně jen samou chválu, stejně jako my....
Luci, jsme moc rádi, že jsme Tě poznali, spolupráce byla skvělá a doufám, že se za čas sejdeme třeba na nějakém těhu focení :)

Děkujeme mockrát a jen a jen doporučujeme dále :)

Hiclovi - První, druhé, třetí..... focení

26. 6. 2014 22:10

Milá Lucko,
Už je to pár let, kdy jsem s Tebou ještě na vysoké škole nafotila svoje první fotky. Bylo to báječné odpoledne, úžasná zkušenost a hlavně jakýsi výtah do vyšších pater sebevědomí. Jednu z fotek, které jsme nafotily, má můj muž uloženou u mého kontaktu v mobilu (dá se říci, že to je asi nejpoužívanější fotka, kterou mám).

A možná i díky Tvým fotkám si mě tehdy všiml a mohlo se uskutečnit naše další společné focení, tentokrát svatební. A to, abys byla právě Ty naší svatební fotografkou, bylo jasné už dávno předtím, než jsem měla na ruce zásnubní prstýnek. A vlastně i předtím, než jsem svého muže vůbec poznala. Ze všech svatebních fotek jsme naprosto nadšení, my i všichni blízcí. Nejen, že je na nich zachyceno všechno důležité, ale hlavně je na nich i spousta okamžiků, které jsme si během toho našeho krásného, ale rychlého dne vůbec neuvědomili.
A dnes jsme se všichni potkali znovu, a to u těhotenského focení. Pár týdnů před porodem, kdy už si připadám, jak v těle velryby čekající jen na ten velký třesk, jsi dokázala navodit takovou atmosféru, že jsem si zas na chvíli připadala krásná.

Za tohle všechno Ti opravdu moc děkujeme a jsme rádi, že s námi trávíš (pro nás) tak důležité chvíle. Je úžasné, jak je z Tvých fotek vidět, že Tě tahle práce baví. Doufáme, že Tě bude bavit i nadále a že nás zanedlouho čeká další setkání :)
Káťa a Honza

M.O.M - Ach, ta Lucie!

29. 4. 2014 20:44

Lucka...
Lucka je naší dvorní fotografkou....prožila s námi ty nejdůležitější okamžiky v našem životě!!!

Když jsem se seznámila se svým ,,teď,, už manželem, poznala jsem i Lucku...a proběhlo naše první společné zamilované focení...dokonce jsme s sebou měli i naší kočku :D která byla skoro celou dobu zalezlá pod postelí :D

Další focení proběhlo venku ve společenských šatech - překvapení pro mého nejmilejšího :) opět bezva den!

V srpnu 2011 jsem byla požádána o ruku a kdo asi fotil předsvatební fotografie? No? Ano, opět skvělá Lucka :)

V červenci 2012 se konala velká, krásná svatba...ještě teď se chlubíme s nádhernými fotkami :)

V březnu 2013 jsem otěhotněla a v listopadu 2013 se nám narodil syn Mikulášek. V dubnu 2014 měl křtiny a už z malé ukázky vím, že to budou opět nádherné fotografie!!!

Luci, moc děkujeme!

Myška, Ondra a Mikulášek.

Jana - Budoir focení

2. 4. 2014 15:28

Tady se nedá říct nic jiného než PERFEKTNÍ! Luci i Elenko, moc vám oběma děkuju za naprosto skvělý výsledek mého focení. Make up, vlasy, prostředí, atmosféra, profi přístup - zkrátka nemělo to sebemenší chybičku. Fotky vypadají naprosto skvěle, takže milé dámy, pokud si chcete udělat radost nebo připomenot vašemu miláčkovi, jaký má doma poklad, neváhejte a běžte do toho. Ještě jednou díky a pokud budu zase potřebovat skvělé fotky, už vím, kam se obrátit ;-)

Petra S. - rande + crazy foto

12. 11. 2013 13:48

Chtěla bych Lů moc poděkovat za skvělou práci, kterou při focení odvádí, za její trpělivost, kreativitu i za to, jakou báječnou atmosféru při focení dokáže vytvořit. Včera jsem měla tu možnost s ní fotit již po třetí v tomto roce a opět mne nezklamala. Máme za sebou již dvě párová focení s mou drahou polovičkou, plus včerejší crazy focení s mýma kamarádkama a věřím, že jsme společně nefotily naposledy. Přeju tedy mnoho úspěchů, trpělivých zákazníků, kteří dokáží Tvou práci ocenit, a budu se těšit na další spolupráci.

Petra a Michal - Svatba 8/2013

21. 10. 2013 0:00

Luci, ještě jednou ti moc děkujeme za parádní fotky, profi, ale lidský přístup, super atmosféru a i cenné rady při přípravě nevěsty v náš den D – taky díky tobě na náš svatební den nikdy nezapomeneme – krásně jsi nám ho zvěčnila :) Budeme se k tobě rádi vracet, snad přijmeš roli naší dvorní fotografky :)

Klára - Není fotograf jako fotograf

14. 10. 2013 19:23

Lucko, díky moc za krásné fotky. Že focení proběhlo ve velmi klidné a přátelské atmosfeře, mě u Tebe nijak výrazně nepřekvapilo, naopak naplnilo to má očekávání. Co ale má očekávání předčilo, byl výsledek focení, kde jsem zjistila, že i někdo tak málo fotogenický jako já (a ve vlastních očích nic moc krásného) může na Tvých fotkách vypadat dobře, ba dokonce přitažlivě. Takže ještě jednou díky za příjemné focení, které rozhodně nebylo naše poslední ;-)

Marie K. - Focení Bodoir

18. 9. 2013 17:21

Ahojdi Lucko, děkuji moc za nádherný fotečky. Opravdu jsem si spravila chuť po focení fotografky Jany Gio. Zde byl pravý opak - profesionální přístup, úžasná atmfosféra, nápady a výsledek? Jedným slovem úžasný :)) Takže budu určitě dál doporučovat a určitě Tě chtít mít u životních událostí jako profi fotografku :) Maruška

Zuzka Bláhová - Focení k výročí svatby předčilo naše očekávání!!

31. 7. 2013 22:54

Opět jsme se moc rádi vrátili na další focení. Lucinka je úžasný človíček se spoustou nápadů a elánu pro focení. Její fotky jsou vždycky originální a naprosto bezva. Už u jiného fotografa focení nevyhledáváme. Fotili jsme s Luckou potřetí a v září se k ní zase rádi vrátíme, tentokrát i s dětmi.Moc moc děkujeme za to, že jsi se dala na tuhle dráhu.

Irča - newborn + rodinné

31. 7. 2013 9:02

Lucinko, chtěli bychom ti moc poděkovat za překrásné fotky, úžasnou atmosféru při focení i za trpělivost s naším synkem a naprostou profesionalitu :) Bylo to naše první focení a proběhlo naprosto perfektně :) Výsledné fotky jsou tak nádherné, že se na ně nemůžeme vynadívat :) Rozhodně budeš u všech našich důležitých momentů v životě, které budeme chtít zvěčnit..Ještě jednou moc moc děkujeme :) Více spokojeni už ani nemlžeme být :) Irča + Jirka + Denísek :)

Lenka Leny Kašpárková - Poděkování za úžasné svatební focení

12. 7. 2013 16:54

Tak před Luckou klobouk dolů... a to doslova. Je to báječná fotografka i kamarádka. Zvěčnila nám náš svatební den a nemůžu jinak než pět chválu na její profesionalitu, vstřícnost, bezva nápady, i smysl pro humor... :)) Fotky z jejích rukou vyzařují něco jedinečného.. zkrátka mají "šťávu" ;) Ačkoliv už Lucku nějakou dobu znám, opět její práce předčila moje (resp. naše) očekávání. A nutno taky podotknout, že i pro tu největší stydlivku či "křečovité prkno" je ohromnou radostí když se dostane právě před Lucčin objektiv, protože ona to prostě umí ! :))

Lucí, děkujeme ti nastotisíckrát ! :)

Kačka a Peťa - Svatební focení Kačka a Peťa (27.4.2013)

28. 5. 2013 7:52

Ahoj Lucinko,
ještě jednou bychom ti rádi poděkovali za to, že si s námi strávila tento krásný den a vytvořila nám ty nejkrásnější vzpomínky. Focení s tebou bylo velice příjemné a zábavné. Tvé nápady opravdu neberou konce :). Děkuji i za to, jaká si byla psychická podpora a dokázala si mě přenést přez ranní nervozitu. Doufám že se nám ještě někdy naskytne příležitost, s tebou fotit.

Karolina - Neliničiny fotky

3. 5. 2013 11:07

Dobrý den, Lucko,
ráda bych Vám touto cestou poděkovala za velmi povedené fotky :-) Váš přístup k nespolupracujícímu miminku byl skvělý. Ještě jedno díky za Vaše pochopení, Váš čas a Váš smysl pro humor :-)
Ráda Vás doporučím dál.

Kristina - Poděkování za boudoir

11. 1. 2013 15:38

Ahoj Luci, ráda bych Ti touto formou poděkovala za úžasný zážitek při boudoir focení a ještě úžasnější finální fotografie!!! A pro všechny, kteří toto čtou, Lucku vřele doporučuji, je to velký profík se spoustou nápadů a hlavně s lidským a přátelským přístupem, před kterým i největší stydlivka ztratí veškeré obavy a nervozitu a při focení se cítí jako hvězda! A co teprve pak na těch fotkách Ještě jednou moc děkuji a už se těším na další focení!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »