Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

"Milá slova, která potěší...Děkuji všem!

Vaše Lucka :)

lur_1434e-2.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Svatba L+M Statek U Nás <3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jolana a Marcel - Doporučení

26. 9. 2011 14:59

Tento vzkaz není tak pro tebe Luci, jak pro ostatní lidičky co se rozmýšlí, jestli si vybrat právě tebe.
Já jsem přesně člověk co čte všechny diskuze a názory těch, co mají se službou (jako je tvoje) tak třeba i s produktem (třeba se žehličkou) nějaké osobní zkušenosti. Když je až moc dobrých recenzí a žádná špatná, říkám si, že se pod jiným jménem chválí sám autor stánek a beru to s rezervou. Jako třeba u tebe, tady nenajdeš ani slovo co by bylo špatně! Ale taky proč! Vždyť ať člověk otevře kteroukoliv galerii fotek, je to pohlazení pro oči. Po prvním našem společném mailu mi bylo jasné, že budeš komunikovat naprosto bez problémů.
Ať se dostane k samotnému focení - dokonale rychle zapadla mezi nás děvčata na dopoledních přípravách. Jako bychom ji všechny znaly 100let. S obdivem jsi ihned věděla, kdo jak se jmenuje a jakou úlohu na svatbě představuje! Do poslední chvíle byla se mnou jediným racionálně a klidně myslícím člověkem! Cokoliv a opravdu každou kravinu mi okamžitě nafotila a podle vzorku fotek dokonale vystihla moje přání!
Nevím co víc dodat, Lucka je milá, komunikaticní, šikovná, přátelská a podle mého názoru dělá svoji práci srdcem! Je prostě hrozně fajn! Důkazem je to, že jsem ji při prvním kontaktu začala hned tykat :-D

Lucka+Pepa+Pepíček Žďárští - Naše cesta s Tebou:-)

6. 9. 2011 12:42

Ahoj Luci,i já jsem využila možnosti napsat Ti něco pěkného.Naše cesta se poprvé zkřížila když jsi nám fotila náš svatební den(24.6.2010).Fotky nádherné,přístup výborný prostě nemělo to chybu.Díky Tobě sem si na fotkách připadala jak princezna.Vím že lepší fotografku sme najít nemohli.
Proto jsme tvých služeb využili i 19.3.2011 kdy sme byli moc rádi že sis našla čas nafotit s námi těhotenské fotografie nás a našeho Josífka ještě v bříšku.Když mě napadlo že se nechám nafotit s bříškem ani na chvíli sem neuvažovala o někom jiném:-)A výsledek-naprostá dokonalost:-)
A v neposlední řadě jsme 7.8.2011 měli obrovskou radost že sme s Tebou mohli nafotit fotky našho malého raubíře.Tvůj přístup byl něco neuvěřitelného.Přece jen 3 měsíčnímu prckovi neporučíš jak se má smát,co má dělat apod.Prostě nemám co dodat.Fotky jsou nádherné!!!
Takže závěrem-vřee Tě doporučuji každému kdo nám chválí Tvé fotky a s radostí se k Tobě budeme vracet až budeme chtít udělat nějaké hezké fotky,už ne sice svatební ale rodinné:-)
DĚKUJEME Lucka+Pepa+Pepíček

Lenka a Marek Spiříkovi - Svatba 3.9.2011

5. 9. 2011 9:40

Luci, ještě jednou Ti oba chceme moc poděkovat za vše.Tento den byl pro nás tím nejkrásnějším a také proto, že jsi tam byla s námi a věnovala ses nám i hostům na jedničku. Všichni hosté si Tě moc chválili a sami říkali,že jsi mezi ně zapadla, jak kdybys byla jednou z nich. Děkuji za trpělivost při focení, někdy to nebylo lehké všechny a všechno zkoordinovat během chvíle :-) Ochutnávka fotek, kterou prozatím máme je naprostá "bomba" Nemůžeme se dočkat ostatních. Jsi skvělá a fotky jsou naprosto originální, nápadité a hlavně na profesionální úrovni a jsme moc rádi, že jsi tam byla s námi a že budeme mít tu nejlepší památku ze svatby - fotky od tebe. Díky a těším se až se zase uvidíme. Lenka a Marek.

Lída - ideální poměr cena-výkon:-)

1. 9. 2011 20:33

ahoj Lucko,
chci Ti ještě jednou moc poděkovat za skvělý, profesionální, ale zároveň kamarádský přístup a taky za trpělivost s něktěrými našimi svatebními hosty. Byla jsi užasná!!!
Všichni chválí Tvoje fotky a já chválím, že jsou přesně takové, jaké jsem si je představovala - přirozené, lidské, ale přitom romantické. Jsem ráda, že jsem se s Tebou mohla domluvit na tom, jaké fotky by se mi líbily a ve svatební den už jsi na všechno myslela jen ty. Já jsem si tak mohla svatbu naplno užít. Díky!
Lída

Kateřina Lašová - nejbáječnější fotografka

30. 8. 2011 9:19

Ahoj Lucko, tímto bysme Ti chtěli moc poděkovat za neuvěřitelný zážitek. Bylo to báječné a profesionální. Myslim, že i manžel se nakonec uvolnil..-)) Je úžasné, jak si umíš zorganizovat lidi a jaké máš nápady. Bylo to opravdu skvělé..-)) Už se těšíme na zbytek foteček. Ještě jednou velké DÍKY Katka a Zdeněk

Zuzka - Děkuji

24. 8. 2011 16:53

Lucíku,moc děkuji za fotečky,jsou nádherný,byl to dárek pro mého přítele a ten byl strašně nadčený.Spolupráce stebou byla užasná.Určitě tě využiji na další fotografování a každýmu to doporučuji....Stebou se člověk cítí jistě,nemusí se stydět,bylo to pro mě uvolnující a moc sem si to užila....Jěště jednou velké DÍKY...paní fotografko :)

Žaneta - Jedno velké díky

24. 8. 2011 15:57

Luci, jsme rádi že jsme si vybrali právě Tebe na nafocení našeho Dne, jsi moc šikovná. Skvěle se s Tebou spolupracuje a do kolektivu svatebčanů jsi zapadla perfektně. A to nasazení - pro dobrou fotku cokoliv, snad už boty nemáš moc od bláta :-D
Už se těšíme na další várku fotek a také nějaké to další foceníčko :-)
Žaneta a Martin

Jana - Poděkování Lucce

24. 8. 2011 14:10

Luci děkujeme za super atmosféru a neuvěřitelné svatební fotečky, kvůli tobě bychom si to s manželem i zopakovali znovu :-)) Samozřejmě zase spolu. :D Děkujeme a přejeme vše nej, ať máš stále víc a víc spokojených klientů. Vřele doporučejeme dál! A až zavítáš na Moravu, jsi u nás vítaným hostem! Jana, Martin a Adámek

Zuzka+Jirka - Moc děkujeme

24. 8. 2011 13:13

Luci, ještě jednou chceme moc moc poděkovat za cele focení naší svatby, za úžasnou a bezproblémovou komunikaci a za pomoc. Všechno úžasný, ale fotečky, ty nemají chybu.
Všem moc doporučuji, určitě budou všichni spokojeni tak jak my (víc už to nejde) :)

Martina - Velké díky za úžasnou vzpomínku

31. 7. 2011 2:24

S velkým zpožděním Ti ještě jednou děkuji za krásné fotky, velkou trpělivost s mým manželem a pomoc na naší svatbě. Jsi součástí nejen mojí vzpomínkou na můj svatební den.
Všem doporučuji, díky krásným fotkám, ochotou a úžasnou povahou. Nemohla jsem si vybrat lépe.
Děkuji Ti.

Marcela a Marek Kotelon - Jen dvě slova: NADŠENÍ A SPOKOJENOST

26. 7. 2011 12:53

Děkujeme Lucii za úžasné zdokumentování našeho nejkrásnějšího dne. Focení bylo velice profesionální a příjemné, Lucie ví přesně co dělá a proto je focení rychle, uvolněné a všichni si ho užívají. Svatební fotky od Lucie jsou přirozené nádherné, žádné umělé pózy, vynucené úsměvy, prostě přirozená krása a vkus. nemohli jsme si vybrat lepšího fotografa a jsem moc ráda že Lucie byla ten den s námi. Máme nádherné vzpomínky na náš den díky Lucii a já ji mohu jen a jen doporučit. Zároveň děkujeme za vše a těšíme se na další spolupráci. Manželé Kotelon

Lucie Mervartová - nafocení svatbičky

19. 7. 2011 12:29

Velmi příjemná holčina, s příjemným a profesionálním přístupem. Focení bylo perfektní a první fotečky, které jsme s mužem viděli, jsou nádherné.... Počítám s Tebou i na jiná focení, která snad brzy vyjdou :-))) děkujeme

Lucka s rodinou - Velká šikulka :)

11. 7. 2011 20:42

Luci, za celou naší rodinu velice děkuji za krásné fotečky :) Všichni, kterým jsem je ukázala byli nadšeni. Jak jsem již psala, věřím, že se najde další spousta maminek, které napadne vytvořit takovou památku na dětství svých dětí od profesionála, jako jste Vy :) Těším se na další setkání, protože jsem sama osobně přesvědčena, že to nebylo naposledy a určitě se na Vás znovu obrátím :) Ještě jednou velké díky, všichni jsme si focení užili a také děkuji za Vaši trpělivost s naším dítkem :) Přeji mnoho dalších spokojených klientů a zakázek :)

Tereza a David - nejlepší fotografka co jsme mohli vybrat

11. 7. 2011 13:41

ahoj Luci,
moc děkujeme za fotky, všechny které jsme zatím viděli se nám moc líbí, skvěle jsi zapadla mezi svatebčany, což se ti daří asi všude a výborně jsi si dokázala všechny zorganizovat...jsme rádi, že jsme vybrali tebe
Tereza a David

Daniela a Jirka - Obrovské DIKY

10. 7. 2011 20:30

Ahoj Lucko,
koukam, ze je tu nespocet krasnych recenzi. My jsme velice poteseni, ze muzeme take prispet!!! Foceni s tebou jsme si maximalne uzili, nevim jakym kouzlem si osalila nyni uz meho muze k foceni, ale foceni jsme si uzili oba dva! tvuj talent a bezvadne napady nadchli vsechny, kdo fotecky videl a jeste uvidi. Budeme radi, kdyz tvych sluzeb v budoucnu jeste vyuzijem.
Velike diky a poklona tve praci :-)
Danča a Jirka

Veronika a Martin KV - pochvala

5. 6. 2011 20:01

Luci, jeste jednou mockrat dekujeme za super pristup a krasne fotecky, mame krasnou pamatku na cely zivot...vsem doporucujeme! :-)
papa

Zuzana a Rasťo Ježovítovci - svatební foto

25. 5. 2011 17:03

Luci, asi se budu opakovat, ale jinak se nedá, moc moc moc děkujeme za fotečky, nikdy jsem nevěřila, že bych mohla na fotkách vypadat tak hezky.
Jsi moc šikovná a máš obrovský talent, focení jsme si moc užili a doufám, že brzo budeme mít důvod znovu využít tvoje služby :)

Martina Brožková - Poděkování :-)

17. 4. 2011 10:15

Lucí, moc díky za zdokumentování pupíku, fotečky se moc povedly a už se s mimi těšíme až nás vyfotíš i po porodu ;-)

Jana Rajtorová:) - svatba červený hrádek 25.9.2010

29. 9. 2010 15:03

Ahoj, moc ráda bych ti chtěla poděkovat za profesionalitu i za skvělý lidský přístup! Díky tobě máme úžasnou památku na náš jedinečný - i když děštivý den:) Přes nepřízen počasí máme nádherný fotky. Moc doporučuji:)

Lucie a Lukáš Vichovi - nejúžasnější z nejúžasnějších

24. 9. 2010 10:47

Luci, moc děkujeme za nádherné fotečky, jsme z nich opravdu unešení. Jsi moc šikovná, jen tak dál! Navíc máš opravdu profesionální přístup a sympatickou povahu - prostě ideální kombinace! Ještě jednou moc díky!
PS - jo a uvidíme se na pyžamové party ;)))


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »