Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

"Milá slova, která potěší...Děkuji všem!

Vaše Lucka :)

lur_1434e-2.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Svatba L+M Statek U Nás <3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šárka a Marek - 11.9. 2010

13. 9. 2010 20:10

Focení s Luckou bylo bezvadné a uvolněné, atmosféra moc příjemná a skvěle si zapadla mezi ostatní svatebčany, takže pro všechny byo focení přirozené. Byli jsme naprosto spokojeni. Fotky, co jsme zatím viděli jsou nádherné a nemůžem se dočkat dalších.

johankakoz - predsvatebni foceni ve stromovce

5. 9. 2010 20:00

chtela jsem timto za sebe a sveho pritele strasne mooooocccc podekovat kachnuli za predsvatebni foceni byla to uzasna prochazka spojena se zabavou a focenim ,ja pritel i nas pejsek dasty jsme si to strasne uzili .........kachnule diky moc uz se tesime na svatbu....doufam ze bude tak krasne pocasi jako dneska .....jeste jednou diky moooocccc jana a marian

Lenka a Radek - nejlepší fotky

3. 9. 2010 22:06

Ahoj Lucko,
i my se připojujeme ke všem pochvalám co zde již byly napsány.Jsme moc rádi,že jsme vybrali pro tak významný den Tebe fotky jsou nádherné a již se těším na další, které pošleš.Ještě jednou moc a moc děkujeme a všem Tě budeme doporučovat.
Těším se až se uvidíme, popovídáme a dáme kávičku
Lenka a Radek

Jana a Mirek Popovi - svatební foto 28.8.2010

30. 8. 2010 19:18

Ještě jednou Luci moc děkujeme za skvělou práci, pohodičku a velkou dávku trpělivosti při focení. Těšíme se na další spolupráci a jistě Tvé služby rádi využijí i naši svatební zatím neprovdaní hosté, kteří si Tě velice chválili, že jsi fajn. Můžeme jen a jen doporučit. Děkujeme za krásný den a jeho zdokumentování....už se moc těšíme na další fotečky.
Jana, Mirek a Kryštůfek Popovi

Radka - focení

22. 8. 2010 19:35

Luci, opravdu není nic, co bych vytkla.. jsi velice šikovná, nápaditá, příjemná slečna fotografka.. Moje obava z prvního focení spadla hned po příchodu.. Děkuji za krásné fotky a určitě se ještě uvidíme ;-)

Aneta - portréty

9. 8. 2010 21:48

Ahoj!Děkuji za velice příjemné focení! Na chvíli jsem si připadala jak modelka. Je v tobě opravdu velikej talent Lucko a budu tě ráda doporučovat dál. Taky si tě zamlouvám za pár let na focení svatby;)

Sandra a Tonda - Svatba 10.7.2010

1. 8. 2010 13:37

Ahoj Luci,
chceme Ti moc moc oba poděkovat za velmi profesionální přístup při focení naší svatby..vytvořila jsi tak báječnou atmosféru, že jsem se cítila jako s kamarádkou, kterou léta znám... i si to několik hostů myslelo a divili se že se vidíme podruhé v životě :-).
Ještě jedou Ti oba chceme moc poděkovat a těšíme se na fotky a na další budoucí focení
Děkujeme

Lucka s pepa Žďárští - Pochvala

12. 7. 2010 11:50

Milá Luci,
chceme Ti oba moc moc poděkovat za krásné fotky na kterých bylo znát nejen to naše obrovská radost v tak důležitý den ale hlavně pohoda.Nejsem moc fotogenický človíček ale dokázala si ze mě na fotkách udělat princeznu za což ti strašně moc děkuju.A o malým Kubíčkovi ani nemluvim:-)Díky Tobě sme se s Pepčou cítili při focení uvolněně a nenuceně.Nejsi ten typ fotografa který akorát řekne "postavte se sem,usmějte se a cvak".Dáváš do své práce celé svoje srdíčko což je moc dobře.Jen tak dál Luci:-)

Klára a Ondra - Svatební fotky

14. 6. 2010 22:42

Ahoj Luci,tak se přidvám k těm co tě tu chválí a opvují...chtěla jsem původně napsat něco originálního,ale myslím,že ti předemnou řekli všechno..
Je vidět,že jsi opravdu vácná osoba a to co se týče focení tak i tvé osobnosti...
Naše fotky ze svtby jsou krásné a všem se moc líbily a doufám,že co nejdřív jich bude ještě víc...
Ale za co ti opravdu ze srdce děkuji je to,že si do našeho dne vnesla i přez mou trému a napjetí velice uvolněnou a příjemnou náladu a dokázala mi,že i já můžu vypadat na fotkách hezky.
Takže doufám,že to nebylo naše poslední focení a nejde se ještě jistě příležitost kdy spolu budeme spolupracovat a nejen to. :)
A pro ostatní,kdo ještě pořád přemýšlí s kým nafotit svatbu,číslo je na téhle stránce a neváhejte dokud má Lucka ještě čas.. :)

Martina & Peter - Predtsvatebni foceni

24. 5. 2010 22:12

Lucko, bylo to moc prijemne, tech par hodin plnych smichu a fajn nalady. Prislo nam to tak prirozene a bezprosttredni. Moc dekujeme za krasne fotecky, ktere nam budou pripominat tyto hezke chvile. Jsi moc sikovna, smele v tom pokracuj dal a delej radost i ostatnim lidem, kteri o to stoji! pa. P&M

Tina a Danni Šmejkalovi - Poděkováníčko

18. 5. 2010 23:34

Milá Luci, děkujeme ti moc za krásné zachycení vzácných okamžiků z našeho svatebního dne. Nemohli sme si zvolit lépe, protože Luci je nejenom talentovaná, ale také krásná milá příjemná a mohla bych dále pokračovat. Při focení sme ani neměli pocit, že Lucka pracuje, ale především, že se při práci baví a dělá ji s láskou. Na fotografií je to skutečně vidět. Přejeme ti mnoho úspěchů do života, spoustu krásných fotek a také doufáme, že i my jednou budeme svědkem tvého velkého dne.
Danni a Tina

eliška - poděkování lucce

20. 4. 2010 22:42

moc ti děkuju za hezký den a za krásné fotečky jsi fakt strašně moc šikovná...

Martina - Děkuji za fotečky

20. 4. 2010 9:19

Jak už jsem ti několikrát psala :).........máš kouzelné ruce...... to co jsi dokázala s těma fotkama je něco nádherného... DĚKUJI!!!.

Monča - Portréty...

26. 2. 2010 16:21

Focení bylo úžasný a tomu odpovídají i fotečky:) nikdo nemusí mít strach, že bude vypadat blbě, Lucka z každýho udělá modela/ku:)!!! klidně bych to zopákla a doporučuji!

Kika - Kaledndář

13. 2. 2010 18:58

Milá Lucy,focení bylo super, rychlé, pohodové a bez stresu. Myslím, že jsme si to i Béňou užili:-), takže obdivuji Lucy, za to že zvládla focení i s hyperaktivním psem:-)Foto jsou moc krásné a líbí se (takže splnily svůj účel) Focení jen doporučuji:-)

Věrunka G. - Focení pro radost

10. 2. 2010 20:38

Milá Lucinko, Vaše fotečky hovoří za vše :-) Děkuji, jsou krásné a já jsme "šik". Všem mohu jen a jen doporučit..trpělivost, klid, pohoda. Děkuji V.

Pavlína - ...

2. 2. 2010 18:43

Focení s Luckou je opravdu super..fotila mi kalendář, který se všem moc líbí...focení bylo pohodové a bez zbytečného stresu..jelikož Lucka přesně poví, jak se postavit,dát ruce atd..opravdu obdivuji trpělivost:-)..Ještě jednou děkuji a všem focení doporučuji..

Karolína - Lucinko,

9. 1. 2010 23:01

focení s tebou bylo super... Děkujeme za krásný fotky moje i mého mladšího brášky. Obdivuji tvojí trpělivost s 12 letým puberťákem.
Focení s Luci jenom doporučujeme :-) Jen tak dál...

Tereza - Kalendář 2010

15. 12. 2009 8:42

Focení s Luckou bylo velmi příjemné. Fotily jsme kalendář a opravdu jsme se bavily. Žádná nuda, žádný stres :-) Jen uvolněná atmosféra, spousta smíchu a zábavy!
Kalendář se povedl a všem se moc líbí :-)
Děkuji Luci :-)

Renata H. - Fotečky

11. 11. 2009 10:32

Lucí, ty fotečky jsou nádherné, báječné...prostě SUPR :-) Moji rodiče se vyjádřili v tom smyslu: "To máme ale hezkou dceru" a to hovoří za vše! Ještě jednou DĚKUJI a všem doporučuji.
Lúca je prostě šikulka :-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »